Русия и Испания избраха своите изпълнители за Евровизия 2015

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email 0 Filament.io 0 Flares ×
Rate this post

Евровизията наближава, и повечето страни вече избраха своите кандидати за участие в юбилейния конкурс. Русия например ще бъде представлявана от Полина Гагарина, която ще представи песента A Million Voices. Тя е победителка от второто издание на конкурса „Фабрика за звезди”. „Аз съм блондинка и не разбирам от политика”, казва певицата в опит да игнорира всички политически нотки, витаещи както винаги около Евровизия.  Според водача на руската делегация Юрий Аксюта, песента е специално послание за европейската публика. „Идеята е проста, ние се раждаме, за да обичаме и да живеем заедно.
И ако сме успели да покажем това, значи мисията ни е успяла, ”, заяви той, цитиран от електронното издание на Gazeta.ru. . Дали полетът на Гагарина ще донесе успех на страната и предстои да видим на 23 май. Испания пък ще бъде представлявана от бившата водеща и филмова актриса Endorne с песента Amanecer.
Междувременно домакините от Виена вече са в трескава подготовка за конкурса. По улиците на австрийската столица вече пътуват специално за целта боядисани в цветовете на Евровизия трамваи и автобуси, а по информация на ИТАР ТАСС, от организаторите са обещали безплатен транспорт за всички посетители на музикалния конкурс.

Мартин Иванов Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар