Кратко новогодишно вдъхновение…

3 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 3 Email -- Filament.io 3 Flares ×
5 (100%) 2 votes

Скъпи приятели, читатели и почитатели на този скромен блог, ето че още една годинка от пистата наречена живот се изтъркули, по която всички вървим сами или с някого . През изминалата вече година се постарах според възможностите ми да подобря, разширя и променя малко това местенце на познанието, което се надявам да ви харесва още повече.

Да е честита новата година на всички вас, да ви донесе здраве и късмет, да е щастлива, обичайте и бъдете обичани, защото това е най-ценното в живота. Търсете любовта, но знайте, че любовта винаги трябва да се доказва, а не само да се показва. Не спирайте да търсите мотивацията  в най-близкия до вас човек, защото ако няма кой да ви мотивира, тогава животът става безсмислен,  еднообразен и сив, а без муза никой не може да създава и твори- без значение дали думи, картини или звуци. Музата можете да я откриете в погледа или в усмивката на човека до вас, в добрата дума, в подкрепата която давате или получавате.

Като новогодишен поздрав ви предлагам един много специален и вдъхновяващ филм- „Ритъмът на Виена” на Робърт Ноймюлер. Всеки град носи своя ритъм и своята музика, но малко са градовете като Виена, които с музиката и изкуството си да са вдъхновявали толкова творци, и да са били място, където и днес продължават да творят креативни личности, наследници на велики гении като Моцарт и Бетовен.

Поздрави,

Мартин Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар