Линда Хесе с нов концерт за дечица, болни от рак

2 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 1 LinkedIn 1 Email -- Filament.io 2 Flares ×
Rate this post

Няма нищо по-хубаво и  хуманно от това, да дариш миг светлина и надежда на болните дечица. Да разнообразиш нелекото им ежедневие с най-красивото- музиката. Да ги накараш поне за миг да се усмихват, и да вярват в надеждата за по-добри дни. Да вярват, че слънцето за тях ще изгрее и в утрешния ден, и да покажеш съпричастност към трудностите, пред които  са изправени. Да им кажеш че не са сами, и да ги подкрепиш.

Има много известни лица, които се ангажират с подобни инициативи. Германската певица Линда Хесе е една от посланичките в страната си и всяка година изнася концерти като част от кампания за борба с рака при децата И тази година Линда изнесе поредния си концерт в хирургичното отделение на една клиника за деца, болни от рак. Инициативите се подкрепят от Германската организация за помощ на болните от рак.

По-долу може да видите кратко видео от инициативата, защото пък няма нищо по-приятно от това, да се отразяват подобни събития, пример за човечност и любов към най-скъпото-живота на децата ни.

Мартин Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар