#IGW2018: Омайваме с „ароматите на Слънцето“ по време на зеленото шоу

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
Rate this post
България представя ароматите на Слънцето

Остават десет дни до старта на поредното голямо зелено шоу в Берлин, по време  на което през тази година погледите на всички ще са отправени и към страната ни.

През 2018 година България  като партньор ще е във фокуса на най-реномираното изложение за храни и земеделие в света. В дните между 19 и 26 януари ще представим пред многохилядната публика от гости и експерти разнообразни традиции, фолклор и храни под мотото „ароматите на Слънцето„.

В последните години със своите неподправени вкусове и високо качество, българските традиционни храни набират все по-голяма популярност сред европейските потребители. Българските вина със своя специфичен вкус са добре познати на германските потребители. Биопродуктите, в производството на които в последните години инвестират все повече фермери в страната, също ще са неделима част от българското представяне на „Зелената седмица“. Освен всичко това, посетителите на изложението ще могат да се запознаят и с някои малко известни туристически дестинации.

Очаквайте ексклузивни материали от Берлин не само за българското представяне там, но и за неповторимата атмосфера на това истинско зелено шоу…

Мартин Иванов

по материали от интернет

Виж видео тук

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар