Видеощрихи 17

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
Rate this post

Видеощрихи от канала

Октомври минава под знака на Октоберфест, или поне в столицата на Бавария- Мюнхен, където всичко се върти около различните видове кехлибарен елексир. А в Германия дал бог каква ли не бира- тъмна, пилзен, бяла, безалкохолна и .Въпреки кризата и повишените цени на бирата, посетителите не липсваха и   тази година. Организаторите обаче се терзаеха от една друга мисъл, как да запазят духа на традиционното за феста облекло.

И докато сме на кулинарна тематика, понеже бирата освен за пиене може да се използва и за създаването на превъзходни гозби, ето един интересен репортаж за някои традиционни ястия от австрийската кухня- като едно парфе от козе сирене.

 Да живееш в замък е мечта на мнозина. Историята на тези сгради изпълва всеки със романтика и мечти. Холандската агенция за недвижими имоти отдава подобни сгради под наем в шест страни, включително и в Германия. Наемът е много изгоден между 180 и 290 евро месечно, като разходите се поемат не от наемателите, а от собствениците. Единствена задача на наемателите е да служат като пазачи на поверения им имот.

Руслана – „Сохрани в сердце“

Sahar- „Берега“

 Маленькая Вера – Любовь это…

Mariya – Красивая пара

Преди време писах за Максим, една според мен много стойностна певица. И новата и песен го доказва с мелодична музика и свеж текст. Малко ми напомня Бритни Спиърс като стил , но все пак мнението ми е на не дотам разбиращ в тази сфера.

И накрая едно немско парче – Tausend mal du!

Мартин Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар