Бъди мобилен- карай еко!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Напоследък всички говорят за революцията, която предизвика електромобилът в автомобилостроенето.Доскоро колите с еко двигатели бяха само прототипи, сега вече всеки производител в бранша се насочва към приоритетното развитие на различни модели автомобили с електродвигатели. Ако има страна, която да прилага най-добре иновативните технологии в бранша, то това е Германия.

Освен електромобилите, на все по-голяма популярност в страни като Китай се радват и електровелосипедите.С германска помощ местните власти се надяват да подобрят използваните технологии за производство на батерии за велосипеди. В страната има вече десетки предприятия, които произвеждат различни компоненти от областта на Е-технологиите.Това е направление с огромен потенциал и тепърва ще се развива.

В седмичния обзор, който обикновено озаглавявам „Видеощрихи от канала“, тази седмица ще включа и едно интересно видео за това как животните, или по-скоро ламите могат да са в помощ на пациентите с психични заболявания.Видеото тук.

Пресата го определя като „несравним романтик“.Да, това е казахстанския певец Батирхан Шукенов. Името му до неотдавна беше свързано с групата „Студио А’, но сега той се е отдал изцяло на самостоятелната си кариера, създавайки прочуствени песни като клипа който предлагам.“Писма“ е последният му и най-актуален клип в момента.

Мода по китайски. Звучи странно, особено като се има предвид че става въпрос за селска мода, в която местни селяни показват костюми, чиито неотменен артикул са зеленчуците- домати,чушки и краставици.Това би изглеждало екстравагантно не само за големите модни подиуми.
Видеото тук
Мартин Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар