След политически, Борисов може да се превърне и във футболен диктатор

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

След като премиерът Борисов „изненадващо“ поведе в класацията за футболист на годината, тази новина не остана незабелязана и за чуждата преса.Днес испанският вестник „Марка“ излиза със специална статия посветена на този факт. Ето това се казва в един от коментарите след статията. Публикувам го в оригинал, понеже не знам испански.

„ajaja madre mia pero si en el video que a puesto #16 parece un partido de veteranos jaja, y este es el mejor jugador? XDDDDDDDDD, soy yo bulgaro y seria el mejor :O'“

От възклицанията само мога да предположа, че  потребителя е изразил истинско възхищение от уменията на нашия бащица. В Испания досегашния премиер не можеше да си поеме дъх от кризата и проблемите, та камо ли да рита футбол. А у нас нали всичко е розово , няма стачки,няма протести, пенсионерите са доволни от „големите“ си пенсии, няма криза,няма безработица.И премиерът ни се е втурнал да гони топката, вместо да решава проблемите на нацията. Едва ли редовия испанец освен почетния консул на Каталуния, знае нещо друго за родния футбол та да си каже-щом премиера е номер едно, какво да кажем за футболистите. А иначе резултатите от класацията сочат че след като окупира политическия връх, Борисов се е устремил с пълна сила и към футболния.

Мартин Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар