Правилно управление и безкомпромисност- е ключът за успешен бизнес с гурме храни

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email 0 Filament.io 0 Flares ×
Rate this post

„Правилен  финансов мениджмънт и безкомпромисност по отношение на предлаганите храни”, в това се крие формулата на успеха в бизнеса с гурме храни. Това разкрива Боян Павлов генерален мениджър на един лондонски бранд, специализиран в предлагането на гурме бъргъри и стекове с говеждо месо, внос директно от Ирландия. Ако се стартира добре според него, и впоследствие качеството на продукта падне, потребителя веднага го усеща и би изгубил доверие. Идеята за създаването на първия специализиран ресторант в София е от преди две години и половина. Зад нея стоят чуждестранни бизнесмени, които решили да създадат едно специално място в центъра на София, където всеки може да похапне качествен бъргър.
Основните продукти които се предлагат са два- гурме бъргъри с първокласно ирландско говеждо месо и стейкове, също внасяни директно от производителите. „Не правим компромис с качеството на предлаганите продукти, и сме ги позиционирали малко над средния ценови клас”, отговаря Боян на въпроса ми, дали у нас могат да се намерят достатъчно почитатели на висококачествената кухня, които да могат да си позволят да похапват гурме храна от подобно качество.
„Мит е ,че българинът има ниска хранителна култура. Хората възприемат различната кухня по различен начин, и ако има хора като нас, които да въведат и покажат подобна висока култура на хранене, то потребителите го оценяват и се възползват”, разказва още Боян. Доста хора според него са се ориентирали вече към определен тип храна. Освен бъргъри и стейкове, не се предвижда разширяване на асортимента, тъй като се разчита на качеството, а не на количеството. Цялото меню на ресторанта обхваща девет вида бъргъри, 3 стека, също толкова салати и десерти. Освен в София подобен ресторант вече има и във вилнюс, а има планове за разширяване на мрежата в столицата, както и откриване на ресторанти в други български големи градове като Пловдив, Бургас и Варна.

Мартин Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар