Иван Русланов: Иска ми се да живеем в един по-добър свят

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
Неговите къси разкази представляват мозайка от историите на съвсем обикновени хора, които единствено се стремят да не спират да се борят в живота независимо дали са сами или не.  Иван Русланов е млад, но амбициозен автор, който привлича все повече читатели и почитатели. Доказа го и премиерата на последната му книга „Искри човечност’ на 23…

This content is protected, available for registered users.

Click here to register.
Loading Facebook Comments ...

2 комментариев для “Иван Русланов: Иска ми се да живеем в един по-добър свят

  1. На всички нас ни е иска да живеем в един по-добър свят, в който да няма тази злоба, завист и неприятни номера, които сами си правим. Всеки е работел на място където колегите му не са били от най усложливите. В крайна сметка от нас зависи с кои да общуваме и какъв въздух да дишаме, но когато има дори един, който не спазва правилата, то всичко отива на кино. Статията ви е много интересна и темата ви веднага ме грабна, определено тук се задават доста сложни въпроси.

    1. Благодаря Ви за мнението! Не случайзно Георги Марков пише, че човек не може да живее без да мрази, а Оруел за минутките на омразата в своя въображаем свят на 1984-та. Така е всичко зависи около нас, но когато отвсякъде се бълват отрицателни новинии, на които медиите гледат като на хляб, а възприемащите ги като зрелища, така ще е.

Вашият коментар