The Miller Family – едно истинско музикално семейство

2 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 2 Flares ×
The Miller Family

Това са  Юринде, Мая,Леони, Мария Анабел и техния баща-Том Милър, или една от най-популярните групи от улични музиканти в Германия- The Miller Family. Пет русокоси слънчеви девойки започнали от улицата-оттам, откъдето мнозина известни музиканти са започвали своята кариера. Семейната банда  обикаля от град  на град с тъмносиния си автобус „Мерцедес” подкрепяно от съпругата Мелани и малкия Ноа. Може да ги видите ту в Рощок, ту във Ваймар или Аахен.

 „Започнахме веднъж, когато мама я нямаше у дома, защото трябваше да ходи на курсове. Тогава татко трябваше да остава с нас вкъщи, и понеже все нещо трябваше да се прави, започнахме да се занимаваме с музика.Така вечер изненадвахме мама като се прибере”, спомня си Юринде.

Първите им изяви били пред приятели. Те били дотолкова впечатлени, че организирали специална рок вечер за тях. И така се започнало. Свирят на улицата обикновено през  уикенда и през лятото. За техен първообраз считат известната банда- Kelly Family, и сравненията с тях непрекъснато ги следват в кариерата им на улични музиканти. „Ние се опитваме да правим нещо различно от тях, търсейки свой собствен път. Kelly Family са сериозна група с 25-годишна история, от която може да се учим, но  правим нещата такива, каквито ние искаме”, казва Том.

The Miller Family вече са готови с първия си албум. Песните в него разказват истории от ежедневието, за копнежа им към далечното и любовта. След концертите им повечето хора се интересуват откъде идват, защо се занимават с музика и дали наистина са едно семейство. „Това е много изненадващо да имаш цели пет деца, когато вече се счита, че да имаш само едно дете е нормално. „За повечето хора ние им напомняме  за времената, когато всички семейства са били големи”, споделя Том. За едно наистина  голямо семейство в живота и в музиката…

Мартин Иванов

по материали на „Дойче Веле”

Снимки” Дойче Веле”

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар