Нежни френски вкусове и аромати в бистро Crêpes De France

1 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 1 Flares ×
В стилна и изискана обстановка посрещат приятелите на френската кухня в Crêpes De France

Ако искате да усетите не само духа на Франция, но и ароматите и вкусовете на висококачествени френски вкусотии, то не е необходимо да отскачате до Париж. Достатъчно е да минете по Солунска, и няма как да не забележите бистро Crêpes De France. Съществува от около половин година и макар да  изглежда някак сгушено между околните магазини, впечатлява със своя стилен дизайн, с преобладаващи тонове  основно  в бяло и кафяво.

Бистрото е вече част от живота на столицата, като е предпочитано място и за доста чужденци, откриващи  го в интернет.

Палачинка „Козичка“ с финно козе сирене,мед и орехи

В Crepes de France  ще ви предложат микс от сладки и солени палачинки от елда и спелта, които може да аранжирате или по свой вкус, или да се доверите на препоръката на персонала. Сред най популярните са „Парижанка” със сирене Елда и „Козичка” с козе сирене, мед и орехи. Всички продукти са био и внос от Франция. Може да опитате и палачинка „Рататуи” със зеленчуци или с карамел и масло, която е предпочитана  вкусова комбинация за французите.

Домашно капучино приготвяно по оригинална рецепта

Тук си правят сами и прочутите френски кроасани, които вървят разбира се с домашно вкусно капучино по оригинална рецепта.  За любителите на веганските храни ежедневно се предлага различен вид зеленчукова супа, както и няколко вида киш. Френското вино също е налично разбира се, идващо директно от местни бутикови изби.

Мартин Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар