Пет краудфъндинг кампании, които могат да ви вдъхновят

Rate this post
Таня Димитрова се бори с бюрокрацията за да помага на децата

Преди въобще да се зароди в главата ви идея която да реализирате създавайки собствен бизнес или да се запитате ами сега откъде да намеря средства да я реализирам, е добре да разгледате някои проекти, които биха ви вдъхновили и дали мотивация да извървите нелекия път от проектирането на идеята, през създаване на нейната концепция, до реализирането и. Порталът ceowd.bg  представя някои проекти, които наистина биха ви вдъхнали увереност, а ние ги допълнихме с още примери от мрежата.  

Говори с мен”

Проект на Таня Димитрова, която работи като слухово-речев терапевт. През 2009 година е създала без никакъв опит първия частен терапевтичен център, в който обучава деца, които никога не са чували звуци да ги възприемат и да произнасят първите си срички и думички.

Млада пианистка набира средства за обучение

Младата и талантлива пианистка Ивана Говедатска набира средства за обучение в една от най-добрите европейски музикални академии Conservatori del LiceuBarcelona. До момента по кампанията и са събрани 2 558 евро.

Кампания за създаване на център за бежанци

Група студенти от Оксфорд работят от 2014 година в софийските центрове за настаняване на бежанци, и чрез специално създадена за целта фондация  са подели кампания за създаване на център, в който бежанците да имат достъп до информация за езикови курсове, подпомагане търсенето на заетост, образователна подкрепа и др.

Проект вълнените чорапи на баба

Един проект  в Kickstarter набрал до момента 10 955 долара. Идеята му е да се създаде център за плетене, в който баби от село Паталеница да започнат производство на топли вълнени блок  чорапи.

Online Violine Videos

Интересен проект за създаване на поредица от видеоклипове с теоретични съвети за всички желаещи да се научат да свирят на виолончело Видеоклиповете ще се публикуват в YouTube и ще са безплатни за ползване. На специализиран блог ще се публикуват съпътстващи материали.  Авторката на кампанията Хедър Броадбент живее в България и свири в габровския струнен оркестър.

Мартин Иванов

По материали от Интернет

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар