Аудиоистрии: Малките иноватори

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Здравейте приятели и слушатели!

Ето че дойде време за втория сезон на моя подкаст #Аудиоистории. #Епизод 1 ще е посветен на Малките иноватори. Това са хората, за които няма да четете гръмки заглавия, или които да видите пред прожекторите на камерите. Хора с огромни сърца и душа на истински иноватори. Те са готови да помагат за развитието на местата, откъдето са корените им.

От първия епизод ще разберете, как Филип Попов осъществява своята мечта, и съчетава в едно любовта си към природата и страстта си към конете. Претворява я в едно уникално място за почивка и спорт- „Конна база Русалиийте“. След това Петя Генова ще сподели своя опит в работата си с проекти на местните инициативна група в Берковица и ще разкаже за много интересни проекти реализирани на регионално ниво и партньорството с община Годеч.

Малките иноватори са хора с неподправен ентусиазъм и чар, които показват на дело, че има бъдеще и за малките местни общности, далеч от динамиката с която сме свикнали, и по-близо до пътищата, изровени от времето. Изоставени, защото по тях не минава никой, освен те -малките иноватори. Време е да чуем историите на техния успех!

Епизодите на #Аudioistorii може да слушате в страницата на подкаста във „Фейсбук“, както и в платформите #Podebean и #SounCloud

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар