Ние оставаме, а зайците се броят на есен

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Както се пее в незабравимата песен от филма „Оркестър без име“ “Ние оставаме“. На сцената остават и актьорите, онези истинските макар да им се налага да играят без публика, и другитемнимите, които се крият като пилци и бягат по тъмно от народната любов. Остават и онези, младите с малките деца по площадите, които на пук на всичко викат „Оставаме“ и искат по-добро бъдеще за себе си и за децата си.

ОСТАВАМЕ/WE STAY

ОСТАВАМЕ/WE STAYБлагодаря на всички, които взеха участие в този проект. Оставаме! Nikéca, @Yuliya Yordanova, @Militsa Ivanova Gladnishka, Doni Vekilov, Neti Dobreva, Marieta Murphy, Poli Hristova, Koyna Ruseva, @Kristina Yaneva, Georgi Spassov, Iva Doroo, Marieta Golomehova, @Iskra Donova, Maia Bejanska, Momchil Karaivanov, Stoyan Radev, Cveti Penyashki, Jivko Jouranov, Simeon Vladov, Елица Стоянова, Konstantin Dobroykov, @Dian Raychev, Amedeo Giunta, Alexandra Savova, Iva Ananieva, Adelina Ivanova, Тодор Боянов, Alex Suren Anmahyan, Кристиана Ценкова, @Александър Богдан Томпсън (Alexander Bogdan Thompson)#Солидарност_в_културатаПРОЕКТЪТ Е РЕАЛИЗИРАН С ПОДКРЕПАТА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА ПО ИНИЦИАТИВАТА „СОЛИДАРНОСТ В КУЛТУРАТА“All right reserved ©PUPPETS LAB 2020

Публикувахте от Puppet's Lab в Сряда, 15 юли 2020 г.

По-добро бъдеще за младите и за следващото поколение иска и Европейския парламент, който не одобри споразумението за бюджета за следващите седем години, определяйки го като неадекватен. Тъкмо защото спира стремежите за развитие на младите, ограничавайки средствата за наука, образование и иновации. През миналата и в началото на тази седмица Брюксел заприлича на Рим по време на конклав, защото след цели четири денонощия на безплодни спорове в крайна сметка се роди едно нищо. Бюджет с неясни перспективи, който още по-неясно може да бъде изхарчен за каквото ви хрумне, след като ще липсва какъвто и да е механизъм за спазване върховенството на закона. Механизъм, който е още по-необходим за възспиране на корумпираните правителства на Източна Европа, които са царе на схемите и измамите с еврофондове. Нашият пример за това е достатъчно показателен, защото хората тъкмо за това протестират, защото не виждат ефект от усвояването на милиардите евро, които се вливат в икономиката ни. Пари, които отиват в приятелски кръгове и властови структури, а не за хората.

Зайците обаче се броят на есен, защото сега все още е лято. Така че пийте по една и усетете шума на морето, ако може да си го позволите!

Мартин Иванов
Снимка: Facebook/скрийншот

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар