Как Наталия превърна своето заведение в смарт котешко кафе

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Понякога за да развиеш един бизнес проект не се нуждаеш от нищо друго, освен от креативно мислене и технологии. Подобен е примерът и с Наталия Мишина, която благодарение на съвременните дигитални услуги е превърнала своето заведение в смарт кафе. Като се прибавят и четириногите му обитатели, то успехът сякаш изглежда гарантиран.

Над 900 котета са преминали през кафето на Наташа

„Това е един социален проект, който ми позволи да преустроя заведението в котешко кафене. Работим в така наречения формат анти-кафе, тоест хората си плащат за прекараното време с четириногите.. Средствата които събираме от клиентите ни, отиват за изхранване на котките и за поемане на разходите по тях. В повечето случаи това са бездомни котки които ни ги носят най-различни хора. На животните се поставят чипове, и след като бъдат обезпаразитени с изваден валиден паспорт, те попадат при нас“, разказва Наташа.

Освен че се радват на четириногите любимци клиентите допринасят за тяхното отглеждане

Тя сама признава, че от хоби, котешкото кафе се превърнало за нея в професия. За половин година от съществуването си, през кафето са преминали около 900 котки. Основните клиенти на котешкото кафе са разбира се всички хора, които обичат котките. „Тук правим рожденни дни и други събития. За това ни помага една услуга, предоставяна ни от нашия мобилен оператор, и насочена към бизнеса- наречена – „МТС Маркетолог“. С нейна помощ сами можем да публикуваме реклами в мрежата,, като ги ориентираме според целеви групи по възрастови граници, геолокация и различни други параметри“, разкрива Наташа. Чрез помощта на този инструмент могат да се организират тематични събития, както и да се правят различни промоционални кампании. „Имам също специален бюлетин с новини за нас и нашите котета, които изпращаме на посетителите ни, които искат да го получават“, допълва още Наташа.

Мартин Иванов

по материали на ОРТ
Снимки: ОРТ/скрийншот

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар