Българска месопреработвателна компания с награда за иновативен продукт от Anuga 2021

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
Rate this post

Участието на дадено изложение, било то на производители или преработватели, допринася не само за техния имидж, но и за това, постоянно да запознават потенциални клиенти и потребители с най-различни иновативни продукти, съобразени все повече със съвременните тенденции на балансираното хранене. В тази връзка не прави изключение и пловдивската месопреработвателна компания „УНИТЕМП“ ЕООД, представила на току що отминалата „Месомания“ своите нови високопротеинови барчета от конско, говеждо и свинско месо и колагенови пуканки под бранда AMMI, оценени подобаващо в тазгодишното издание на най-голямото специализирано изложение за хранителната индустрия в света, кьолнската ANUGA с наградата за иновативен продукт.

Високопротеиновите месни барчетавсе повече се налагат сред любителите на здравословното хранене

„Получихме тази награда на база комплексна оценка на нашата иновативна линия снаксове от месо AMMI, като награден за иновативен продукт е Месно Барче AMMI от конско месо в комбинация със сушен домат. Това е продукт, базиран на изцяло натурални суровини, като ползваме качествени месо, подправки и сушени плодове“, сподели Ралица Дюзиян, част от отдел Mаркетинг на компанията. “ Барчетата се произвеждат освен от конско месо, още от свинско и говеждо. Комбинираме месото със сушени плодове за естествена подслада. Така например барчетата от свинско месо сме комбинирали с червена боровинка, а говеждото с годжи бери. Месните барчета и колагенови пуканки AMMI се отличават с това, че са готови за консумация продукти с натурален животински протеин, алтернатива на високовъглехидратните снаксове и подобни барчета, с които пазарът е пренаситен.“, пояснява тя.

В основата на иновативните продукти на компанията е висококачествено месо, комбинирано с естествени плодове за подслада

Това, че иновативните снакс продукти от месо AMMI не изискват температурен режим ги прави достъпни не само за широк кръг от потребители, но и за голям обем обекти от търговската мрежа – от малки магазинчета до големи търговски магазини. „Предимствата за крайния потребител от друга страна са, че той може да разчита на високопротеинов снакс от месо по всяко време, без да прави компромис както с хранителните навици, така и с вкусовите предпочитания“, добавя тя.

Чрез ежедневен контрол на своите продукти от „УНИТЕМП“ дават гаранция на потребителите, че получават една истински качествена алтернатива на високовъглехидратните храни, а липсата на овкусители и подобрители правят месните снаксове много подходящи и за деца. Освен тях компанията предлага още един иновативен продукт- колагенови пуканки. Представляват експандирани свински кожички, които овкусяват със селектирани подправки в четири различни варианта- барбекю, чили паприка, сметана с билки и сол и пипер.

„За да е иновативен, човек трябва първо да е информиран в това, което прави. Ето защо и ние не подценяваме този принцип и черпим информация от цял свят. Такива високопротеинови продукти има и в САЩ, Испания, дори и в Азия. Разликата е, че ние сме разработили специална технология и за протеиновите барчета, и за колагеновите пуканки“, продължава тя.

В рамките на тазгодишната „Месомания“ от „УНИТЕМП“ ексклузивно представиха и най-новия си продукт от линията снаксове от месо AMMI – ЧОПЕРКИ от конско месо.
Мисията и целта на бранда AMMI е със своите високопротеинови продукти да мотивира повече хора да не правят компромис със здравето си и хранителния си режим, а да продължават уверено напред към своите амбиции, цели и мечти, похапвайки си снаксове от месо AMMI.

Мартин Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар