Хроники от едно постпандемично пътуване до Анталия 3

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
Rate this post
#Анталия Казахският пример в икономиката. Там всички малки бизнеси са освободени от данъчен контрол. Става дума може би за компании с до 100 заети и оборот 10 млн. долара. Там такива са параметрите. У нас разбира се те са по-малки, но може да се помисли поне за данъчни преференции за малките в бизнеса.

#Анталия Първа спирка. Специализираното изложение за оранжерийната индустрия Growtech 2021

Пъстрите щандове на изложението

#Анталия Проектът „Агроблог“ на Саша и Таня от Русия видео от чийто канал споделих тази сутрин определено може да послужи като пример за това как може и трябва да се създава класно медийно съдържание.

#Анталия Израелската гилдия на аграрните журналисти е сравнително млада. Организирани са от2015 година и наброяват 20 журналисти.

tikwa
Тиква с тахан и орехи

#Анталия Един от първите щандове на които попадаме на Growtech показва цялата палитра на лютите чушки 🙂

Growtech 2021

#Анталия Денят започва с лек дъждец, а с него и натоварената ни програма В автобуса сме като в мобилна Вавилонска кула чува се от арабски и турски през английски, български и руски език

#Анталия Интересна кулинарна комбинация: тиква със тахани карамфил

#Анталия Още един интересен проект в сферата на агрожурналистиката, който за пореден път доказва колко иновативни самладите Каналът на Айджан от Казахстан. Let’s go to farm

#Анталия Струва си да се говори повече по темата, защото тъкмо младите не само със своята гъвкавост и инициативност движат света напред Това разбира се важи за всяка една сфера, но още по-важно е в сферата на медиите, защото за отразяването на събитията и представянето на новините в случая в агросектора е важно да има не само различни гледни точки,но и поднасянето на информацията да се пречупва през различни гледни точки.

#Анталия Точно по темата за бъдещето на медиите и преобразуването на печатните медии в дигитални платформи говори един колега. Според него бъдещето е на медийнотокоопериране.

В кооперирането на медиите е бъдещето

#Анталия В кооперирането на медиите е бъдещето.

Мартин Иванов

/Следва

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар