Пияни от синя любов

Rate this post

Поредна европейска синя вечер. Вечер пълна с емоции, след която трудно може човек да заспи. #Левски не победи #Айнтррахт, но и не загуби. Малцина очакваха точно това. А германците наистина на моменти показаха истинска класа. Личеше си най-малко по бързото им придвижване. С един два паса преминаваха по терена. И Левски игра динамично и бързо, но класата на съперника на моменти беше очевидна.

Синя любов за малки и големи

На терена обаче имаше 11 сини сърца, които зарадваха препълнените трибуни и с играта си, и с резултата. А на трибуните се случи нещо невиждано. Скандирания от първата до последната секунда, като в репертоара влезе и иначе омразния в други случаи сектор Г. И се стигна до нова доза син делириум в последната минута.

Подкрепа от първата до последната минута

Авторът на гола , французинът Асими Фадига, играл за последно в отбор на играчи без договори, и който едва ли струва 60 млн. евро колкото неговия сънародник от германския отбор Коло Моани едва ли е вярвал, че ще вкара подобен рядко виждан по нашите ширини гол на #Айнтрахт. Но го вкара, и то в последната минута. Да си помисли човек, че сякаш не неговия опонент, а той е пред трансфер в ПсЖ за 100 млн. евро.

Синята марка, фенерчетата осветиха целия стадион

Гледайки пръскачките преди да започне мача си помислих, че баба Пена може да няма с какво да полее ягодите, или 24-годишния Митко няма да има напояване в семейната оранжерия, но напояването поне на националния стадион действаше безотказно.

Пръскачките на стадиона заработиха на пълни обороти

Преди началото на мача малко над мен в сектор Б срещам баща със сина му. Пътували цял ден от Бургас само заради #Левски. Съжалява че някогашното бижу на Бургас стадион „Лазур“ днес е западнал, защото няма къде да води момчето си на мач. „Ние в Бургас не сме толкова крайни привърженици. Тази седмица сме на единия стадион, другата на другия, но нямаме отбори“, ми казва той.

Синята фиеста след края на мача

Един ред по- надолу видях цяло семейство с малко момиченце, което по нищо не отстъпваше на най-върлите фенове. „Сега как ще се напия в Дружба, цяла Дружба ще се напие“,чух да казва екзалтиран фен веднага след края на мача. Защото опиянението след подобни мачове на любимия отбор е неописуемо.

 

Феновете са тези, които заслужиха и дочакаха поредната радост от мач, който остава за историята. Сега #Левски го чака второто действие на синия спектакъл срещу #Айнтрахт на неговата сцена във #Франкфурт- #ДойчеБанкАрена. Мачът остава отворен , и същите тези сини сърца под вещото ръководство на треньорa Николай Костов може да постигнат истинско синьо чудо край бреговете на река Майн, както има един известен лаф там на майната си във #Франкфурт… А ние ще ги подкрепяме със синьо сърце и душа… Защото сме #Левски

Мартин Иванов

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар